Sådan gør du din middag mindeværdig for dine gæster

0
952

Sponsoreret indhold.

Vennerne er inviteret på middag, maden er handlet ind, og den gode vin er købt. Du har lagt mange tanker og kræfter i at skabe gode forhold for dine gæster som den gode vært, du er. Endelig kommer de på besøg på din hjemmebane, og det skal selvfølgelig blive en succes. Det vil du i hvert fald gerne have. Men hvordan gør du lige det? Læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du skaber en mindeværdig middag for dine gæster.

Gør noget unikt

Kender du det, at du ikke rigtig husker dengang, du var på besøg hos en nær ven? Så var det nok, fordi der ikke skete noget ekstraordinært. Vi mennesker husker nemlig det, der stikker ud. Når vi undrer os, danner vi billeder og associationer i tankerne, hvilket gør, at det lægger sig i hukommelsen. Derfor er det første råd, at du skal gøre noget unikt. Og her behøver du altså ikke at opfinde den dybe tallerken en gang til.

Det kan være, du vælger at fortælle en indlevende historie om, hvordan ferskvandsperler bliver produceret. Allerede der har du skabt noget, de sandsynligvis ikke har hørt før. Hvis du ikke selv er den store historiefortæller, kan du også spørge en af dine gæster om den sjoveste oplevelse fra en rejse eller lignende. Det vil garanteret få flere gæster til at hive en historie op af hatten, og dermed undgår I triviel hverdagssnak.

Skab gode forhold

At middagen bliver husket som kedelig og almindelig, vil du helst gerne undgå, hvis det stod til dig. Du vil selvfølgelig helst gerne huskes for noget positivt. Derfor skal du naturligvis sørge for, at maden, du serverer, ikke er tør og kedelig. Det kan du nemt sikre dig ved at følge en gennemprøvet opskrift. Måske endda en, du selv har lavet før, så du lige præcis ved, hvad du skal justere eller sikre dig, når du tilbereder maden. Selvom det handler om hyggen, er det jo kun et plus, at maden også sidder i skabet.

Til sidst skal der gerne være hyggelig stemning. Det sidste element er musikken. Her er det ikke nok bare at sætte top-50-listen på, for det hører dine gæster sikkert i radioen til daglig. Er du selv til rock, skal du forsøge at undgå udelukkende at sætte Led Zeppelin og Foo Fighters på. Selvom det er godt, er det måske ikke, hvad dine gæster vil høre på hele aftenen. Mærk derfor efter, og hav dine gæster in mente, når du vælger aftenens musikliste. På den måde bliver alle glade.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here