Sådan finder du frem til den perfekte opskrift med FoodTV

0
2086

Det kan virke, som om du befinder dig i en jungle, når du går i gang med at søge efter nytårsfestens gourmetmenu eller onsdagens nyfortolkning af den traditionelle lasagne til madklubben. For på nettet findes der millioner af gode opskrifter, som ofte ser indbydende ud, men som kan være yderst svære at forstå, hvis ikke de bliver nærlæst et par gange. Og har du ikke flere timer til at beslutte dig for en opskrift og finde ud af, om den er til at overskue, så kan det være svært, og du kan nemt komme til føle dig fortabt. Heldigvis er der kommet en ny trend inden for opskrifter på nettet, nemlig FoodTV. Begrebet er med sin amerikanske oprindelse blevet én af tidens største trends inden for DIY-videoer, og antallet af videoer inden for FoodTV er steget enormt de seneste år.

Hvad er FoodTV?

Helt grundlæggende er FoodTV videoer på nettet, der illustrerer madopskrifter visuelt. I stedet for at læse din opskrift vil du på skærmen kunne se med, når maden laves i videoen. På den måde kan du lettere arbejde, mens du følger opskriften, og så kan du undervejs få tips til at gøre din madlavningsrutine endnu nemmere. FoodTV tilhører som nævnt kategorien DIY, som står for Do It Yourself, har været et stort inspirationsemne i mange år. DIY-videoer omfatter alle videoer, der viser dig, hvordan du gør noget. Det kan være, hvordan du maler din kommode, hvordan du bygger din egen sengeramme, eller hvordan du samler en IKEA-kommode, hvis ikke du vil bruge tid på at læse manualen. I dag findes der en række sider, der tilbyder dig flere forskellige videoer inden for FoodTV, så du nemt kan finde inspiration til madlavningen.

Du finder alt, hvad hjertet begærer

Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men faktisk findes der så mange forskellige madopskrifter på video, at det bliver svært for dig ikke at finde en god opskrift på det, du gerne vil lave. Du kan nemt søge på en specifik fødevare eller ret, og du kan derigennem finde frem til en masse forskellige muligheder, hvor du kan nyfortolke lasagnen eller få brugt kartoflerne i skuffen. FoodTV kan også være med til at mindske dit madspild, da det kan inspirere dig og give dig gode opskrifter på mad, der indeholder de grøntsager, som du allerede har liggende i skuffen. Læs mere om FoodTV på nettet og få en fornemmelse af, hvad det kan give dig af fordele i hverdagen.

Få dine børn med i køkkenet

FoodTV, hvor opskrifter ses på video, er noget børn elsker. Derfor kan dine børn nemt være med i køkkenet, da det ikke kræver, at de kan læse opskriften. De kan i stedet se med på skærmen og følge vejledningen nøje. Det gør både gør dit arbejde nemmere og bidrager til børnenes forståelse for madlavning. Madvideoer kan altså i sidste ende både give dig mere tid, men også mere overskud i hverdagen, og du kan lade børnene følge med på skærmen, mens du er i gang med at forberede noget andet til maden. Så måske FoodTV er noget, du skal afprøve derhjemme

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here