Gør dit næste bord til noget helt særligt

0
878

Dette indhold er sponsoreret.

Når man skal dække bord, handler det altid om at skabe et look, der er unikt og dybt personligt. Til dit næste event er det derfor vigtigt, at du finder et stel og en udsmykning, der giver dit bord et helt særligt udtryk. I denne artikel vil vi give dig en række tips til, hvordan du skaber det flotteste og mest unikke bord til din næste fest, frokost eller sammenkomst.

Find det rette stel

Det er ikke længere moderne at samle på stel, og netop derfor vil det være helt særligt og sjovt at dække bordet med et fuldt stel med både tallerkner, fade og hele molevitten. Et rigtig sjovt og fint stel, der helt sikkert vil få dine gæster til at spærre øjnene op og sætte gang i mange samtaler, er dette Mads Stage jagtstel.

Du behøver selvfølgelig ikke have alle dele til stellet. Det er nok, hvis du har tallerkner og måske nogle enkelte fade. Det smukke stel er udsmykket med jagtmotiver og skaber derfor en helt særlig, finurlig stemning. Stellet emmer af gammeldags hygge, og hvis du kombinerer stellet med noget ekstravagant jagtpynt, kan du skabe et rigtig flot bord, som dine gæster ikke glemmer lige foreløbig.

Kombiner det gamle med det nye

Hvis du vælger at dække bord med et stel som Mads Stages jagtstel, vil det være en god idé at kombinere det meget gammeldags stel med noget moderne pynt, så der kan skabes en dynamisk kontrast, der giver bordet lidt liv og farve.

I mødet mellem det gamle og det nye får begge dele nyt liv og ses i nye kontekster, og det skaber et bord, der ikke alene er flot, men også får dine gæster til at tænke. Et smukt bord skal nemlig ikke kun være æstetisk, men det skal også sætte gang i en samtale.

Selvfølgelig skal du ikke bare kombinere alt i én stor rodebunke. At skabe et smukt bord kræver balance og et detaljeorienteret øje, der ikke går på kompromis med noget. Vælg derfor pynt, der spiller sammen med jagtstellet, men også samtidig giver det modspil. På den måde skaber du et afbalanceret bord, der kan være ramme for en hyggelig aften med venner eller familie. Mads Stages jagtstel emmer af klassisk, dansk hygge, og det er udsmykket med smukke jagtmotiver, hvor dyr titter frem mellem siv og græs. Det er et rigtig fint stel, der nok skal give dit næste festbord et rigtig originalt og finurligt udtryk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here